top of page

Pályázatírás és Projektmenedzsment

Szolgáltatásunk keretében ügyfeleink igényeinek megfelelően figyeljük az aktuális pályázati kiírásokat, amelyekről rendszeresen hírlevélben tájékoztatjuk őket.

 

Teljes körű szolgáltatásunk keretében tájékoztatjuk ügyfeleinket a pályázati részvétel feltételeivel, előírásaival kapcsolatban, elvégezzük az előminősítéseket, megírjuk a pályázatot. Amennyiben szükséges elkészítjük és beadjuk  a szükséges hiánypótlási dokumentációt, valamint segítséget nyújtunk a tisztázó kérdések megválaszolásában is.

Pályázati projetkmenedzsment keretében a projekt kezdetétől annak befejezéséig segítjük ügyfeleinket a projekt szabályszerű megvalósításában a fenntartási időszakban is. Ellenőrizzük a támogatási szerződéshez szükséges dokumentumokat, a hiánypótlási kötelezettségekkel kapcsolatban tanácsot adunk. A formai követelményeknek megfelelően vizsgáljuk a beadandó dokumentumokat, figyelemmel kísérjük a beadási határidőket és ezzel kapcsolatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket. A támogatási szerződésben meghatározott időszakonként és a projektzárást követően is megírjuk, összeállítjuk és ellenőrizzük a szükséges dokumentumokat és elküldjük azokat a pályázatot kiíró intézmény, vagy közreműködő szervezete részére.

Erősségünk, hogy cégünk vállalkozásfejlesztési szolgáltatása keretében nem csak a pályázatírással foglalkozik, hanem a projektmenedzsmnet keretében segít a pályázó cégeknek a megvalósításban és az önrész biztosításához is széleskörű megoldásokat kínál.

bottom of page