top of page
szechenyi-chain-bridge-1758196_1920.jpg

Vállalkozásfejlesztés felsőfokon

Cégünk 15 évvel ezelőtti megalapításakor megfogalmazott célkitűzések az elmúlt évek alatt lényegében nem változtak: ügyfelei gazdasági fejlődésének elősegítése, a mikro-, kisvállalkozások, közép- és nagyvállalatok növekedésének támogatása és elősegítése, piaci trendek, üzleti lehetőségek és a megfelelő, nyugodt gazdasági háttér biztosítása.

NETinfobank a sikeres cégek háttere....

Szolgáltatásaink

Our Servuces
Konfliktuskezelés

Olyan cégek számára ajánljuk, akiknek fontos, hogy üzleti és munkahelyi kapcsolataikban meg tudják oldani a problémáikat, és fel tudják oldani az érdek- és módszertani ellentéteiket.

Hiteltanácsadás

Cégünk mindig naprakész információkkal rendelkezik a különböző hitellehetőségekkel kapcsolatban. Elvégezzük az ajánlatok összehasonlítását Ön helyett, így Önnek nem kell órákat, vagy napokat tölteni ezzel a feladattal.

Pályázatírás és Projektmenedzsment

Tevékenységünk keretében foglalkozunk projekt előkészítéssel, pályázati tanácsadással, támogatási kérelmek elkészítésével, finanszírozási lehetőségek feltérképezésével és pályázati projektmenedzsmenttel.

Big Data és Üzleti Predikció

Nem hagyományos, rendezetlen adathalmazok feldolgozása a Google megoldását használva elemzési és riportolási céllal.

Predikciós modellek biztosítása a hatékonyabb churn és sales stratégiák tervezéséhez

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztés tervszerű, a szervezet egészére kiterjedő, felülről szervezett törekvés, amely a szervezet hatékonyságának és életképességének növelését célozza a szervezeti folyamatokba való tudatos beavatkozás útján, magatartástudományi ismeretek felhasználásával.

Üzleti felhőszolgáltatás

A felhőalapú adattároló rendszerek hasonló elven működnek, mint a webes e-mail kliensek, lehetővé téve a felhasználók számára a rendszer összes funkciójának és a file-oknak elérését anélkül, hogy a rendszer nagy részét a saját számítógépükön kellene tartani.

Contact
bottom of page