top of page

Hiteltanácsadás

Miért hatékonyabb, ha cégünk intézi a hitelét?

 

Hitelfelvétel esetén az ember általában több bank ajánlatait is átnézi. Hogy mi ennek a menete? Hosszú ideig várakozik a bankban a sorszámával a kezében, hogy aztán mikor végre sorra kerül, egy bankos kolléga rövid idő alatt elhadarja a lehetőségeket. És ez a folyamat több bankban is megismétlődik.

 

Ha azonban cégünk szolgáltatását választja, akkor nem kell sorba állnia, hiszen telefonon, vagy interneten előre egyeztetett találkozó keretében konzultálhat a szakértővel (akár az Ön otthonában is).

 

A személyes találkozón, - az Önnek megfelelő időpontban-, annyi időre áll a rendelkezésére, amennyire szüksége van, és annyi kérdést tesz fel amennyi a későbbi döntés megszületéséhez kell, ezen felül egy találkozó keretében több

bank ajánlatát is megismerheti. Ennek következtében az egész hitelfelvétel folyamata meggyorsul és Ön nem csak időt, hanem pénzt is megtakarít! 

 

Mivel cégünk közvetlen kapcsolatban van a pénzintézetekkel, rajtunk keresztül kedvezőbb ajánlatot is kaphat, mintha személyesen menne be a bankba, vagy a meghirdetett hitellehetőségek közül válogatna. Tanácsadóink segítenek Önnek elvégezni a hitelfelvételhez szükséges, jelentős papírmunkát, így Önnek csak szerződést aláírni kell bemennie a pénzintézetbe és a hitelügyintézés egyéb terheivel nem kell foglalkoznia!

Cégünk vállalja lakosságnak és vállalkozásoknak szóló hitelek közvetítését egyaránt!

bottom of page